Skip links

Despre noi

Scurtă descriere

Suntem VITAMINA, o echipa pasionata de arhitectura, mediu construit si design interior. Pentru noi, arhitectura nu se rezumă doar la estetică și design, ci se regăsește în abilitatea de a aplica cunoștințe tehnice solide despre materialele de construcții, planificarea spațiului în mod eficient și respectarea riguroasă a normelor de siguranță și reglementărilor, pentru a asigura că proiectele noastre nu doar arată bine, ci în același timp sunt construite corect și sigur.

Procesul de lucru

01

Prima discuție

Cea mai importantă etapă este prima discuție cu tine, în care identificăm nevoile tale și în care schițăm tema de proiectare.

02

Faza de concept

Urmează faza de concept în care discutăm împreună cu tine despre variante de plan, materiale, texturi, culori, lumină și îți prezentăm imagini tridimensionale ale viitorului tău proiect.

03

Planurile tehnice

După ce ajungem la cea mai bună formă posibilă a proiectului tău, trecem la planurile tehnice pentru autorizare în cazul proiectelor de arhitectură și la desenele tehnice pentru implementare în cazul proiectelor de design interior.

04

Șantierul

Urmează probabil cel mai dificil pas dar și cel care oferă cele mai multe satisfacții, șantierul pe parcursul căruia suntem alături de tine de la început până la finalizarea proiectului.

Echipa noastră

arhitect Silviu Olteanu

Silviu este partea tehnică a echipei Atelier Vitamina - un perfecționist și pasionat în mod special de studiul formei în aspectele sale cele mai practice: de la machetare până la șantier. Arhitect cu drept de semnătură înscris în Ordinul Arhitecților din București și o experiență de lucru în București și Viena, domeniul său preferat este găsirea soluțiilor tehnice și rezolvarea detaliilor de execuție (mereu cu un echilibru fin între estetic și funcțional).

Pe Silviu îl găsiți în elementul său pe șantier, alături de echipa de execuție, coordonând, îndrumând și căutând mereu răspunsul perfect pentru orice puzzle constructiv.

arhitect Anamaria Olteanu

Anamaria sau Ama, cum o numesc prietenii este jumătatea artistică a echipei Atelier Vitamina - fascinată de formă, culori, texturi, iluminat, dar și de felul în care acestea influențează și modelează cum trăiesc oamenii în spațiul construit. Ama se simte cel mai bine în faza de la începutul fiecărui proiect: conceptul.

Pe Ama o găsiți de obicei creând imagini care să redea cum se trăiește și cum te simți în spațiile modelate de ea prin forme, culori și texturi. Arhitect cu drept de semnătură înscris în Ordinul Arhitecților din București și cu experiență de lucru în București și Viena, Ama adaugă o dimensiune artistică și estetică proiectelor noastre.

Servicii

Design interiorspecializat

Echipează-ți spațiul cu expertiza noastră. Dincolo de estetică, aducem în prim-plan cunoștințele noastre de specialitate și experiența vastă în domeniul designului interior. Suntem profesioniști cu studii de specialitate, aprofundate în arhitectură și design interior, și înțelegem că designul nu se rezumă doar la aspectul vizual. Combinăm arta și știința pentru a crea spații care nu doar arată bine, ci și funcționează bine.

Arhitectură

Suntem profesioniști cu studii extinse în arhitectură, iar în spatele fiecărui proiect stau cercetarea atentă și pasiunea noastră pentru creație. Înțelegem că arhitectura nu se rezumă doar la aspectul exterior al clădirilor, ci și la modul în care acestea funcționează și se integrează în mediul înconjurător. Fie că este vorba de proiecte rezidențiale sau comerciale, punem accent pe găsirea celor mai potrivite și inovatoare soluții pentru fiecare context. Selectăm cu atenție materialele, ținând cont de aspecte precum durabilitatea, eficiența energetică și sustenabilitatea.

De ce serviciile noastre?

De ce serviciile noastre? Pentru că beneficiati de experiența și cunoștințele unor profesioniști cu studii extinse în arhitectură și design interior.

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a ne asigura că viziunea lor devine realitate, oferind soluții personalizate pentru fiecare proiect.

Serviciile noastre adaugă valoare spațiului tău, asigurându-te că investiția ta este una bine fundamentată, cu rezultate de lungă durată.

Ne străduim să aducem cele mai bune și inovatoare soluții în proiectele noastre, de la selectarea materialelor până la conceptul final.

Asigurăm coordonarea eficientă a proiectului de la concept la finalizare, astfel încât totul să se desfășoare fără probleme.

Dacă îți place ce vezi,
hai să lucrăm împreună!

Contactează-ne și află mai multe despre cum îți putem transforma locuința.

Explorează
Trage